Omroep Lingewaard

Special Sports Event…

Op zondag 24 september vindt het Special Sports Event plaats. Dit is een sport- en beweegdag voor mensen met een beperking. Deze dag wordt georganiseerd door Sportservice Lingewaard in samenwerking met de gemeente, Uniek Sporten, Batouwe Basketball, SC Bemmel en MHC Bemmel 800. Op Sportpark Ressen kunt u tussen 11.00 en 14.00 uur meedoen aan allerlei leuke activiteiten van sportverenigingen uit Lingewaard. De entree is gratis en u kunt vrij inlopen.

Clinics en demonstraties

Het Special Sports Event is de afgelopen jaren al meerdere keren georganiseerd in de gemeente Overbetuwe. Nu vindt het evenement voor het eerst plaats in Lingewaard. Verschillende sportverenigingen geven clinics en demonstraties. Zo kunt u op een leuke manier kennismaken met een sport.

Programma

Het programma begint om 11.00 uur met een gezellige en gezamenlijke warming-up. Daarna kiest u zelf aan welke activiteiten u mee wilt doen. Zo kunt u bijvoorbeeld hockeyen, voetballen, basketballen, (zit)volleyballen en badmintonnen. Ook kunt u meedoen aan verschillende cultuuractiviteiten. Plezier staat voorop. Om 13.30 uur sluiten we het programma feestelijk met elkaar af.

Aanmelden en meer informatie

U kunt zich via de website van Het Special Sports event(externe link) aanmelden. Op deze manier kan de organisatie rekening houden met het aantal deelnemers en bezoekers. Op de website staat ook meer informatie over het evenement. U kunt zich ook op de dag zelf nog aanmelden bij bezoek aan het sportpark.