Omroep Lingewaard

Beleef het in de Zandse Kerk…

Kerstmarkt Inschrijving geopend

Op zondag 10 december 2023 van 11:00 – 17:00 uur organiseren de vrijwilligers van de Zandse Kerk onder het motto “Beleef het in de Zandse Kerk” een gezellige kerstmarkt, aan de van Wijkstraat 33, Huissen.

De bedoeling is dat de verkopers producten aanbieden die met de kerst te maken hebben: kerststukken, kerstversiering, kleine cadeautjes. Alles wat met Kerstmis te maken heeft is welkom, behoudens het verkopen van etenswaren.

U staat binnen, warm en droog, in een sfeervol versierde kerk. De kerststal in de kapel is ieder jaar weer een trekpleister voor jong en oud. En natuurlijk is er muziek. De organisatie verwacht veel bezoekers. Hiervoor komen leuke zitplekjes waar een kop snert, een broodje rookworst  en/of een glas Glühwijn of ander drankje genuttigd kan worden.

Er kunnen ongeveer 35 verkooptafels geplaatst worden. Boek nu uw plek, want vol=vol.

Een tafel (160x80cm) kost 20 euro. Stuur een mailtje naar: kerstmarkt@zandsekerk.nl. Vermeld uw naam, telefoonnummer en emailadres, en welk product/producten u aanbiedt. Via bovenstaand e-mailadres kun u ook informatie verkrijgen. De inschrijving sluit op 27 november. Op 3 december versturen we de bevestigingen.