Omroep Lingewaard

Nationale Diabetes Challenge start ook in Huissen…

Wandel ook mee! – Dit is het moment om te beginnen. De Nationale Diabetes Challenge is een 20 weken durend wandelprogramma van de Bas van de Goor Foundation. Samen wekelijks wandelen in de buurt is goed voor je gezondheid en daarnaast nog gezellig.

Op woensdag 11 mei starten de eerste wandelingen van de groepen in Huissen. We houden rekening met ieder wandelniveau. Het is daarom niet erg als u (nog) niet zo ver kunt lopen. Samen trainen we voor een wandelafstand van 3, 5 of voor de fanatieke lopers 10 km. 

Wandel startlocaties:
– MC Polseweg (nieuwe kantine Jonge Kracht), Polseweg 17, Huissen (tijdstip volgt)
– MC Loovelden, Plaza 4, Huissen (16.00 uur)

We sluiten de Nationale Diabetes Challenge feestelijk af, dit jaar doen we dit met ongeveer 4000 andere wandelaars vanaf het Gelredome in Arnhem! 

De wandelchallege is op initiatief van Huisartspraktijken Polseweg en Bles & Poels. Fysiotherapie M van der Ploeg, Praktijkondersteuner van Huisartsenpraktijk Jupiter en diverse professionals van Medisch Centrum Loovelden wandelen met u mee afhankelijk van de locatie waar u deelneemt. Het initiatief wordt ondersteund door, de HAN, Herstelcirkel Huissen en de Sport- & Cultuurcoach van Stichting Welzijn Lingewaard.

Meer weten?
Op woensdagavond 20 april organiseert Herstelcirkel Huissen een informatiebijeenkomst over Diabetes. Op deze avond, vanaf 19.30 uur, delen we meer informatie over de challenge, aan het eind is er de mogelijkheid om vragen te stellen! Deze bijeenkomst is in de “Zandse kerk” Huissen, van Wijkstraat 33. Iedereen die interesse heeft is welkom. Meld u aan voor de bijeenkomst door te mailen naar herstelcirkelhuissen@outlook.com of bellen naar 06-53695122.

Direct inschrijven voor de challenge: www.nationalediabeteschallenge.nl of via Sport- & Cultuurcoach Quint van de Ven: 06-13966536, info@lingewaardinbeweging.nl.