Omroep Lingewaard

Programma Aalbers-Taptoe Bemmel is rond…

BEMMEL – Na enkele jaren van gedwongen afwezigheid keert Aalbers-Taptoe Bemmel dit jaar terug op het gazon voor Kasteel de Kinkelenburg. De deelnemers zijn inmiddels gecontracteerd en alle korpsen zullen in de komende periode gepresenteerd worden. Noteer de datum alvast in uw agenda want het belooft weer een geweldige muzikale middag te worden: zaterdag 10 september 2022 in het centrum van Bemmel.

In 2019 heeft ESKA al plannen bedacht voor een geheel nieuwe show: een show met andere muziek en speciaal voor ESKA geschreven. Eindelijk zal dan in 2022 de langverwachte première van deze show plaatsvinden met als titel “On Your Feet” en als thema “musicals”: welbekende songs uit verschillende musicals zoals “Queen”, “Fame”, “ABBA”, “Grease” en natuurlijk “On your Feet” zijn uitgekozen door de eigen leden en door instructeur Eric Westerink op maat voor ESKA gearrangeerd. 

Op zaterdag 10 september zal ESKA voor de 47e keer een Taptoe in Bemmel organiseren: het programma begint al om 13.00 uur met een streetparade door het centrum van Bemmel. Deze wordt vanaf 15.30 uur vervolgd met een voorprogramma op het gazon bij Kasteel de Kinkelenburg. Om 16.00 uur starten de showkorpsen met de optredens. De voorbereidingen zijn in volle gang en wij kunnen niet wachten tot dit geweldige muzikale evenement gaat plaatsvinden.

Meer weten? Voor meer informatie kijk op www.taptoebemmel.nl of op www.eska.nl

Noteer de datum alvast in uw agenda/save the date!