Omroep Lingewaard

Meld je aan voor de Oranje Vrijmarkt in Huissen!..

HUISSEN – Koningsdag in Huissen wordt één groot feest! Voor zowel de jeugd als volwassenen. Het centrum staat bol van de activiteiten. Er is naast een keur aan oud-Hollandse spelletjes een uitgebreide kleedjesmarkt, waarvoor jong en oud kan reserveren via het formulier op www.inhuissen.nl/koningsdag. Ook wie muziek of andere kunsten beoefent, kan zich er aanmelden!

Op Koningsdag 27 april is het centrum van Huissen van 13.00 tot 17.00 uur een echte Oranje Vrijmarkt. Iedereen kan er een plek van drie bij anderhalf meter reserveren om allerlei tweedehands spullen te verkopen: van speelgoed, huisraad tot aan boeken en zelf gekweekte plantjes. Van alles is mogelijk!

Wel snel reserveren tegen een borgbetaling van vijf euro, die je aan het eind van de dag na een schoongemaakte en opgeruimde plek weer mét een verrassing terugkrijgt. En maak je muziek of andere kunsten? Ook dan ben je welkom om de bezoekers ervan laten genieten!

Aanmelden kan tot 25 april door het aanmeldformulier op www.inhuissen.nl/koningsdag in te vullen. Meer informatie over Koningsdag in Huissen volgt in een volgende editie van Hét Gemeente Nieuws.

Foto:

Foto van de laatste Oranje Vrijmarkt uit 2019. (foto: Foto Van Eimeren Huissen)