Omroep Lingewaard

Bezoek op 7 december het Netwerkcafé Zorg & Welzijn!..

Over anderhalve week is het zover! Het Netwerkcafé Zorg & Welzijn staat voor de deur bij Providentia in Gendt. Wij kijken ernaar uit om professionals uit de zorg- en welzijnssector uit Lingewaard samen te brengen. Dit evenement biedt een unieke gelegenheid om te netwerken, kennis te delen en op te doen en mogelijkheden voor samenwerkingen te ontdekken. Er is een informatiemarkt waar lokale bedrijven en organisaties zich presenteren, en u met nieuwe producten en diensten zoals het platform ‘Samen Kwiek’, kunt kennismaken. Oud-volleyballer en Olympisch gouden medaillewinnaar, Bas van de Goor neemt ons mee in zijn ideeën over preventie.

Wat kunt u verwachten
We starten om 14.45 uur met inspirerende sprekers. Er zijn deskundige uit de zorg- en welzijnssector die hun inzichten delen over actuele thema’s en uitdagingen. Ook zijn er interessante workshops te volgen o.a. de ‘Nationale Diabetes Challenge’ door Bas van de Goor, ‘Valpreventie In Balans’ door geriatrisch fysiotherapeut Elleke Wijnands en over Virtual Reality (VR) in de zorg ‘Hoe en wanneer in te zetten?’.

Aanmelden
Het programma duurt tot 17.15 uur en wordt afgesloten met een borrel tot 18.00 uur. Wilt u deelnemen aan dit inspirerende evenement? Aanmelden kan via https://healthvalley.nl/nl/events/samen-kwiek/#eventSignInForm

Zien we u op 7 december?
Nodig uw collega’s en netwerkcontacten uit om deel te nemen. Samen maken we van dit evenement een waardevolle ervaring voor iedereen in de sector. Meer info en het volledige programma vindt u op https://healthvalley.nl/nl/events/samen-kwiek/. Wij kijken ernaar uit om jullie te verwelkomen!