Omroep Lingewaard

VC Hexagon dankt Rabobank.

Volleybal Club Hexagon heeft ook dit jaar weer meegedaan met Rabo Clubsupport. Onlangs werd er tijdens de training door Frank Kuster namens de Rabobank een cheque van de opbrengst overhandigd aan Rick Jansen, penningmeester van de Club. Hiermee kan Hexagon nieuwe ballen kopen voor de trainingen. Stemmers en uiteraard Rabobank, hartelijk dank hiervoor.

Hexagon doet mee aan de NeVoBo competitie en speelt haar wedstrijden bijna altijd op donderdagavond. De competitieteams hebben alweer verschillende wedstrijden gespeeld. Bij de dames zien we een voorzichtig begin in een kleine, maar zware poule. Daardoor lopen ze nog iets achter op de resultaten van vorig seizoen dat toen uitstekend is verlopen.
De heren daarentegen zijn goed begonnen aan dit seizoen en staan momenteel op een keurige 2e plaats. Op één lastige wedstrijd na, hebben de heren tot nu toe alle wedstrijden gewonnen.

Onlangs is Hein van Rooijen, een van de trouwe recreanten, plotseling overleden hetgeen voor grote verslagenheid binnen de Club heeft gezorgd. De recreanten hebben na deze droevige gebeurtenis de draad weer opgepakt en zijn iedere vrijdag weer aan het volleyballen.
Mocht je zin hebben om te volleyballen, op maandag trainen de dames en heren die competitie spelen en op vrijdag spelen de recreanten. Dat allemaal in Dorpshuis Angeren.

Voor meer informatie over onze vereniging: bezoek onze website www.vchexagon.nl, mail naar info@vchexagon.nl, raadpleeg Facebook of kom langs in het Dorpshuis te Angeren op de trainings- en speelavonden.
Nieuwe leden mogen 1 maand gratis meetrainen.