Omroep Lingewaard

Samen hardlopen is leuker. Doe mee aan de Lingezegenloop!

Op zaterdag 1 oktober wordt de 3e Lingezegenloop georganiseerd over het gloednieuwe circuit in Park Lingezegen. De Lingezegenloop is een estafettewedstrijd van 4 x 5 kilometer. Een team bestaat uit vier lopers. Teams kunnen zich nu inschrijven!
Ben je een ervaren loper of net begonnen? Het maakt niet uit! Zet samen met je vaste loopmaatjes, sportvrienden, collega’s of buren een mooie tijd neer op de 4 x 5 kilometer. Deelname is mogelijk in de klassen mannen, vrouwen, mix en jongeren (tot en met 15 jaar).
Bijzondere loop

In 2014 vond de eerste editie van de Lingezegenloop plaats ter gelegenheid van de opening van het Circuit in Park Lingezegen. Nu is het rondje helemaal af met een nieuwe lus ten zuiden van de Linge. Ook loopt de route over een geheel autovrij parcours. De estafette is een bijzondere loop, die in Nederland maar zelden wordt gedaan. Teams van 4 personen lopen om de beurt en motiveren elkaar om tot een mooie prestatie te komen. Erg gezellig en uitdagend dus!
Inschrijven

Deelname aan de Lingezegenloop is mogelijk in de klassen mannen, vrouwen, mix en jongeren (tot en met 15 jaar). Aanmelden gaat per team van vier personen en kost 25 euro per team. Ook dit jaar is er een prijs voor de meest originele teamnaam.
De estafette start om 13.00 uur. Locatie: Landerij De Park, De Park 12, Elst
Inschrijven kan via www.lingezegenloop.nl. Daar is ook meer informatie te vinden over deze estafetteloop.