Omroep Lingewaard

Filmclub draait zomerse films in Theater De KiK

Op donderdag 2 juli en 3 juli vrijdag wordt er een mooie familie film in Theater De KiK vertoond.  Deze Nederlandse film is te bezoeken op donderdag om 14.00 uur en 20.00 uur en op vrijdagavond om 20.00 uur. Elke week neemt het aantal bezoekers aan de filmavonden toe. De muziekfilm ‘Yesterday’ was zelfs uitverkocht. Deze komische film met Engelse humor werd door de bezoekers zeer gewaardeerd. 
Vanaf juli meer bezoekers
Vanaf 1 juli mogen er 50 bezoekers in de zaal. De theaterzaal en de foyer zijn speciaal ingericht om deze aantallen bezoekers veilig en op een prettige manier te ontvangen. Bezoekers zijn positief over de ontvangst en de nieuwe inrichting van Theater De KiK.
Gratis drankje na afloop
Filmbezoekers kunnen gezellig zitten in de foyer en genieten van het gratis drankje na afloop van de film. In de theaterzaal zijn stoelen verwijderd en kleine tafeltjes geplaatst zodat je je drankje mee kunt nemen naar de film.

FilmClub
Als gratis lid van de FilmClub van De KiK wordt je als eerste op de hoogte gehouden van de filmprogrammering. Leden bestellen ook makkelijk online kaartjes (€9,00 incl. drankje). Tot één uur voor aanvang van de film zijn de kaarten ook aan de kassa te koop tijdens de openingstijden van Theater De KiK. www.theaterdekik.nl