Omroep Lingewaard

Orgelkring Theaterkerk Bemmel in oprichting.

Het onlangs met veel geld gerestaureerde en uitgebreide kerkorgel van de Donatuskerk, nu Theaterkerk,  is alle reden om dit orgel veelvuldig in gebruik te nemen door het organiseren van orgelconcerten.

De Orgelkring Theaterkerk Bemmel i.o. richt zich op jonge en oudere bezoekers met orgelmuziek voor jong en oud, modern o.a. Jazz, filmmuziek, klassiek etc. Het ligt in het voornemen hier in september al mee te gaan starten. Vooraf wordt ook gedacht aan een open orgelweekend waar de bezoekers kennis kunnen maken met diverse orgelmuziek en het orgel kunnen bezichtigen.

De orgelkring in oprichting wil graag in contact komen geïnteresseerden in orgelmuziek en vraagt of zij mee willen denken in de programmering dan wel de orgelkring in oprichting te willen versterken. Voor opgave of meer informatie kunt u mailen naar Cor van Dalen, e-mail c.v.dalen@kpnplanet.nl of telefonisch 0655335519.

Bent u geïnteresseerd in het orgelkring nieuws zoals concerten dan kunt u dit laten weten door een mail te sturen naar c.v.dalen@kpnplanet.nl