Omroep Lingewaard

Angeren is toe aan een dorpsfeest…

Na enkele jaren, waarin we alle jubilea noodgedwongen aan ons voorbij moesten laten gaan, is het nu weer mogelijk om elkaar fysiek te ontmoeten in een feestelijke omgeving. En daar is alle aanleiding voor! In coronatijd bestonden Harmonie Angeren 100 jaar en Dorpshuis Angeren 50 jaar. 

Reden genoeg voor een manifestatie van ongekende omvang en kwaliteit. Op 25 juni 2022 zal in het Dorpshuis in Angeren het “Angeren Live Festival” plaatsvinden. Een keur aan solisten (Martijn van Vuuren, Hanneke Engels, Emmely Wagener, Renske van Wezel, Daan van den Broek, Marloes Muller en Hanke Scheffer) zal dan optreden, daarin muzikaal begeleid door een band (Dwayne & the Johnsons) en Harmonie Angeren. Dit spektakel van Rock tot Dance tot Klassiek tot Nederpop zal een sfeer opleveren die doet denken aan Night of the Proms en Vrienden van Amstel LIVE. Tijdens de optredens zal de bar open zijn en is er ook wat te eten. Kortom, een invulling die de herinnering aan het vorige hoogtepunt ‘Angeren Live’ van 2011 zal doen verbleken.

De voorverkoop van toegangskaarten start op 11 april. Kaarten besteld vóór 1 mei kosten €12,50 p.p.; daarna €15 p.p. Er zijn ook VIP-kaarten à raison van €50 p.p. Daarvoor krijgen de VIP’s voorafgaand aan het concert een gezellig samenzijn met artiesten en muzikanten onder het genot van een heerlijke maaltijd en een drankje na afloop. Wellicht een idee als relatiegeschenk of personeelsuitje? Kaarten zijn te bestellen via de website www.harmonie-angeren.nl en in het Dorpshuis.