Omroep Lingewaard

Schrijf je in voor de voorjaarstrainingen van TWC ’t Verzetje…

Schrijf je in voor de voorjaarstrainingen van TWC ’t Verzetje

Voor iedereen die wil kennismaken met sportief fietsen houdt TWC ’t Verzetje uit Bemmel elk jaar speciale voorjaarstrainingen. Dit keer worden die gehouden op zondagochtend 10, 17 en 24 maart. Wil je hieraan meedoen, meld je dan vooraf aan via twctverzetje.nl/aanmelden. De inschrijving is al geopend.

Het vertrek is telkens om negen uur ’s ochtends, vanaf het clubhuis aan de Sportlaan. Het idee achter de trainingen is dat veel mensen vol enthousiasme een racefiets kopen, maar er dan al snel achter komen dat remmen, schakelen en in balans blijven wel iets anders is dan op een gewone fiets. Ook met anderen fietsen kan onwennig zijn. Daarom ga je met deskundige trainers en andere gelijkgestemde fietsers werken aan je basistechniek. Veilig fietsen is ook onderdeel van de trainingen, die ongeveer tweeënhalf uur duren.

Zo werk je niet alleen aan een betere conditie, maar maak je ook nieuwe fietsvrienden. De trainingen zijn vooral interessant voor beginnende en minder geoefende wielrenners. De minimumleeftijd is 16 jaar. Kun je niet alle dagen? Geen probleem, schrijf je dan in voor de dagen waarop je wel kunt.

Ben je jonger dan 16 jaar? Dan ben je welkom om vrijblijvend een keer mee te trainen met onze jeugdleden. Meer informatie hierover vind je op de website van ’t Verzetje (https://www.twctverzetje.nl/) onder het kopje jeugd. Alles over de voorjaarstrainingen vind je onder het kopje activiteiten.