Omroep Lingewaard

SC Bemmel delft onderspit tegen koploper Woezik…

SC Bemmel heeft tegen Woezik niet voor een verrassing kunnen zorgen. In Wijchen werd het 3-1 voor de schier ongenaakbare koploper, die daarmee de eerste periode in de wacht sleepte.

In de eerste helft deelde Woezik de lakens uit. Bemmel beperkte zich in hoofdzaak tot tegenhouden. Dat lukte een half uur vrij aardig, maar toen was het Thijs van der Velden die de thuisclub met een fraaie solo aan de leiding bracht.

In de tweede helft beet Bemmel een stuk feller van zich af. Deze aanvalsdrang resulteerde al snel in een strafschop die door aanvoerder Ricky Houterman werd benut: 1-1. De ongeslagen koploper werd door Bemmel zelfs even aan het wankelen gebracht, maar een uit een plotselinge oprisping van Luuk van Raaij kwam Woezik een kwartier voor tijd toch weer op voorsprong: 2-1. Toen Bemmelnaar Dick Hendriks vervolgens met twee keer geel mocht inrukken was het Bemmels verzet definitief gebroken. Uiteindelijk was het invaller Luuk Penninx die in de slotfase aan alle onzekerheid een eind maakte en voor de 3-1 eindstand tekende.

Tekst: SC Bemmel
Archieffoto: © Fons Sluiter