Jonge Kracht valt door de mand…

De verwachtingen bij Jonge Kracht (JK) waren hoog gespannen deze 1e november. Dit duurde echter niet lang. Al na 6 minuten was het Driel die een prachtige aanval zag eindigen met een doelpunt. De nog 16 jarige (b-speler) Lars Smeenk van Driel scoorde 0-1. Jonge Kracht kwam na dit doelpunt niet meer aan voetballen toe. Driel maakte goed gebruik van deze situatie en bleef goed aanvallen, resulterend in nog een doelpunt in de 16e minuut. Twan de Beijer bracht de stand op 0-2. Driel bleef goed voetballen en hun spel was leuk om te zien. JK speelde slap en zonder beleving. In de 30e minuut besliste Driel eigenlijk al de wedstrijd. Kevin Dekkers scoorde 0-3

Na de rust werden er bij JK twee nieuwe spelers ingebracht. Maar Nick van de Ham en Coen Siebenheller wisten het niveau van JK ook niet omhoog te brengen. JK bleef slap voetballen en was geen moment een collectief. Klaas Venderbosch wist uiteindelijk nog wel tweemaal te scoren en bracht de eindstand van 2-3 op het scorebord. In deze klasse moet je iedere wedstrijd flink aan de bak om resultaat te behalen en niet voor eigen gewin gaan.

Na afloop sprak ik nog met de trainer Barry Heijse. Hij vertelde hoe hij op trainingen ziet hoe gretig en fel iedereen traint. Dat mag je dan ook verwachten tijdens de wedstrijd. Hij was dan ook merkbaar teleurgesteld.
Tekst: Alex Hubers / VV Jonge Kracht