Omroep Lingewaard

Oudejaarslekkernijen van Harmonie Angeren

Heeft u geen tijd of zin om zelf oliebollen en appelflappen te bakken? Wilt u niet dat uw (bij)keuken nog lange tijd naar frituurvet ruikt? Grijp dan de gelegenheid aan om op maandag 30 december overheerlijke en ambachtelijk gebakken oliebollen en appelflappen te kopen van de Harmonie uit Angeren. Ook dit jaar zijn beide lekkernijen weer geproduceerd door een professioneel bakker.

De leden van de Harmonie komen die dag tussen 10 en 12 uur huis aan huis in Angeren met hun koopwaar. U kunt tijdens deze tijdsperiode uw gewenste assortiment ook zelf halen bij voorheen Smitsmode, Molenstraat 15 te Angeren. De opbrengst zal worden besteed aan nieuwe instrumenten en aan de opleiding van leerling-muzikanten. De Harmonie zal het zeer waarderen wanneer u door het kopen van de oudejaars-lekkernijen de vereniging wilt ondersteunen.

 

Bent u maandag de 30e niet thuis of woont u buiten Angeren, maar wilt u tóch afnemen van de Harmonie, dan kunt U ook telefonisch bestellen bij P. Tijssen tel. nr. 06-44768112. Uw bestelling wordt dan thuisbezorgd op maandagmiddag of dinsdagochtend de 31e tot 12.00 uur.

 

Harmonie Angeren wenst u al vast fijne kerstdagen en een voorspoedig en gezond 2020 toe.