Omroep Lingewaard

Ook Killian Koesni sluit zich volgend seizoen aan bij RKHVV1 …

PERSBERICHT  RKHVV

Killian zal R.K.H.V.V. met ingang van volgend seizoen versterken als speler van RKHVV 1 

Huissen, 27 april 2019 

Voetbalvereniging R.K.H.V.V. bevestigt dat Killian Koesni volgend seizoen het eerste team zal komen versterken. Killian Koesni is momenteel speler van JVC Cuyk (linksback) maar speelt het liefst op het middenveld. Hij komt uit Nijmegen en kwam via Mark Otten in contact met RKHVV. 

Killian legt uit hoe hij bij RKHVV is gekomen: “Ik kende Mark al vanuit NEC en die samenwerking is mij prima bevallen. Toen Mark mij onlangs aansprak en vertelde over zijn aankomend trainersschap bij RKHVV kwam dat mooi samen met mijn vertrek bij JVC. Ik kom zelf uit Nijmegen en heb een drukke baan dus kan dit goed combineren. 

Ik wil mij graag blijven ontwikkelen en dat kan bij RKHVV prima. Of ik heb meegekregen dat RKHVV volgend seizoen in de 1e klasse speelt? Ja, dat heb ik wel meegekregen ja. Dat is dan meteen een leuke uitdaging voor volgend seizoen toch?” 

“We zijn erg blij met de komst van Killian. Hij is met name voor ons zo interessant omdat hij op meerdere plekken in het veld inzetbaar is. Dat heeft voor ons een belangrijke rol gespeeld om voor hem te kiezen.” aldus Bas Kamp , hoofd TC van RKHVV.