Omroep Lingewaard

MusicByKnight organiseert openluchtfestival op kasteel Doornenburg

Zaterdag 13 mei wordt op het binnenplein van kasteel Doornenburg voor het eerst het MUSIC by Knight muziekfestival georganiseerd.

MUSIC by Knight is opgericht door muziekliefhebbers die al jaren met het idee rondliepen om kasteel Doornenburg het decor te laten zijn voor een uniek evenement. Dit jaar is het dan eindelijk zover!

MUSIC by Knight is niet zomaar een concert maar een muziekfestijn waarbij beleving centraal staat, met de magische burcht op de achtergrond.

Naast Laura van Kaam, winnares van VOICE KIDS, staat ook HANNAH MAE met band op het podium. Hannah Mae brak eind 2019 door met haar debuutsingle ‘Back To You’ en was veelvuldig te zien en te horen op radio en TV. Met haar single ‘Wat Wil Je Van Mij’ (een duet met Metejoor) staat ze momenteel hoog in de hitparade.

Hoofdact is singer-songwriter WULF die met zijn band gaat optreden. Met maar liefst zeven Top 40-hits op zijn naam, is Wulf o.a. de stem op “Summer on You” met Sam Feldt en Lucas & Steve uit 2016. Wulf’s single “All Things Under The Sun” uit 2018 was dat jaar de meest gedraaide single op de Nederlandse radio. Deze single stond 21 weken in de Nederlandse Top 40.

De vierde naam die deelneemt aan het allereerste MUSIC by Knight Festival is Pearl 8.0, vooral bekend in Lingewaard en omstreken door hun energieke en veelzijdige optredens. Pearl 8.0 maakt muziek voor alle leeftijden en laat het plezier van het podium spatten!

Naast de optredens zullen je zintuigen ook geprikkeld worden door verrassende acts en natuurlijk door een lekkere food&drink corner.

De online kaartverkoop voor dit gevarieerde openluchtfestival op een unieke locatie is gestart via https://musicbyknight.nl/kaartverkoop/ Meer info is te vinden op https://musicbyknight.nl/