Omroep Lingewaard

Modepresentatie door jong en oud voor Angeren…

Op vrijdag vrijdag 31 maart om 13.30 uur presenteren kinderen en senioren uit Angeren de kleding en kostuums die zij met elkaar gemaakt hebben, in het project Factor 80*10*60, een initiatief van Cultuurmij Oost. Publiek is van harte welkom om te komen kijken!

Senioren en kinderen uit Angeren staan te popelen om op 31 maart het resultaat te laten zien van hun samenwerking in het project Factor 80*10*60. De afgelopen vijf weken hebben zij samen verschillende kledingstukken en accessoires gemaakt onder begeleiding van Beeldend kunstenaar René Oudenhoven van VGTO. Jong en oud hebben elkaar beter leren kennen en zijn trots op wat zij samen gedaan hebben. Het is een ervaring die zij graag met de buurt willen delen!

Programma
Er wordt een modeshow georganiseerd. Er zijn meerdere ontwerpen te zien die jong en oud samen gemaakt hebben. De generaties verzorgen ook samen de muziek en wat er bij een show komt kijken. Zij hopen op een bruisende finale! De presentatie is van 13.30 – 14.30 in basisschool Marang, Wilhelminastraat 2, 6687 BA Angeren.

Samenwerking
Factor 80*10*60 in Angeren is een samenwerking tussen Cultuurmij Oost, Stichting Welzijn Lingewaard en basisschool Marang. Het project is mogelijk gemaakt met steun van het VSB Fonds, Fonds Sluyterman van Loo, RCOAK en het Prins Bernhard Cultuurfonds Gelderland.