Omroep Lingewaard

Meezingen met smartlappen en tranentrekkers bij Buitenpoort…

HUISSEN – Zondag 26 maart is het meezingen en meedeinen geblazen bij De Buitenpoort. Tijdens het evenement ‘Ik Hou van Holland (én Huissen)’ zijn er live optredens van Smartlappenkoor Lingewaard, feestzanger Ome Cor en Piratenkoor Huissen. DJ is Hollandse Hansie. Vanaf 13.00 uur. Bij mooi weer buiten, anders binnen.

Zing nog meer live mee met Smartlappenkoor

Er is Hollandse catering en decoratie. Ook lekker Hollands… gratis entree! Vanaf 13.00 uur start DJ Hollandse Hansie met de meest bekende Nederlandstalige hits. Daarna zal Smartlappenkoor Lingewaard voor de eerste keer live de grootste tranentrekkers zingen. Uit circa 50 (!) kelen zal onder meer: Ik heb eerbied voor jouw grijze haren, Mooi was die tijd, Rood zijn de rozen, Rosanne en Jij denkt maar dat je alles mag van mij klinken. In een tweede set later nog veel meer mega meezingbare nummers.
Ook Piratenkoor Huissen geeft twee optredens vol oerHollandse kneiters ten beste. Denk aan: Meisje, ik ben een zeeman, Bloody Mary, Ketelbinkie, de Zuiderzeeballade en Het kleine café in de haven. Niet te missen! Meezingen en meedeinen werkt ontspannend en bevrijdend!

Ome Cor
Nog meer live zang volgt daarna, via Ome Cor. De ‘Foute Feestzangert’ inclusief hagelnieuw flitsend pak en hilarische act. Hij zingt op zeer aanstekelijke wijze hits van onder meer Ben Cramer, René Schuurmans, John de Bever, André Hazes en Frans Duijts als ook Amsterdamse tranentrekkers. Wees zondag 26 maart a.s. op tijd om niets te missen van deze stroom aan Nederlandse muziek en feeststemming! Aanvang: 13.00 uur, toegang: gratis!

‘Foute Feestzangert’ Ome Cor wordt op handen gedragen.

Met mooi weer op een enorm buitenpodium en groot terras. Zijn de weergoden wat minder gunstig gestemd dan vind het Hollandse spektakel binnen plaats. Hoe dan ook, ‘geselligheid’ gegarandeerd! Ook zijn de winkels in Huissen-centrum geopend en er is een voorjaarsmarkt.