Omroep Lingewaard

Michel Bongers presenteert Vleugellam

Op vrijdag 27 maart a.s. presenteert Michel Bongers, schrijver van meerdere (streek)romans die zich in de Betuwe afspelen, zijn nieuwste (oorlogs)roman ‘Vleugellam’ in de Theaterkerk in Bemmel. Het boek is speciaal geschreven in het kader van 75 Jaar Vrijheid en speelt in onze regio.

Het verhaal zelf is in romanvorm maar uitgebreid gedocumenteerd, de feiten kloppen dus! De lezer krijgt op een laagdrempelige, verantwoorde manier inzicht in wat er in onze regio gebeurd is. Een groot deel van het boek bestaat uit foto’s die het verhaal ondersteunen en voor veel mensen herkenbaar zullen zijn. Het boek is op kwaliteitspapier gedrukt en ziet er prachtig uit! Acteur Peter Faber, die een hoofdrol in het boek heeft, zal ook aanwezig zijn.

De presentatie begint om 20.00 uur. In de nazit hebt u de mogelijkheid om het boek te kopen en door de schrijver persoonlijk te laten signeren.

Het bijzondere van een voordracht van Michel Bongers is dat hij er altijd, ondanks de ernst van het thema, een levendig verhaal van weet te maken. Mis deze avond niet! Wij nodigen u dus van harte uit om deze bijzondere gebeurtenis bij te wonen. Er zijn geen kosten aan verbonden. Hebt u interesse, dan kunt u zich aanmelden via: aanmelden@exodushuissen.nl. Wilt u erbij zetten met hoeveel personen u denkt te komen?

Wij verheugen ons op uw aanwezigheid!