Omroep Lingewaard

Loon naar werken voor Jonge Kracht…

Vandaag zagen wij een Jonge Kracht (JK) zoals wij dat graag zien: als een hard werkend collectief. De eerste minuten verstreken door wat over en weer voetbal als de bal uiteindelijk in de 7 minuut bij Appie Sprenkel komt. Hij schiet de bal keihard in de rechter bovenhoek en brengt de stand op 0-1 voor JK. DVOL reageerde al snel en bracht in de 13e minuut beide teams weer op gelijke hoogte. Voor rust kwam JK nog op voorsprong. Fatih Sprenkel en Ted wisten in de eerste helft nog te scoren en brachten de ruststand op 1-3.

In de tweede helft gaf JK de voorsprong niet meer uit handen. JK speelde niet mooi maar bleef wel scherp. Door doelpunten van Stijn van Meurs en een eigen doelpunt van een DVOl speler ging JK met een 1-5 winst en drie punten in de zak weer huiswaarts. JK staat nu op een tweede plaats in de vierde klasse F. JK heeft nu 25 punten uit twaalf wedstrijden, vijf punten minder dan koploper VVO.