Omroep Lingewaard

Levend Landschap Gendt-Doornenburg…

De realisatie van een wilgenbosje in Doornenburg, een wandelpad door de Roswaard, een voedselbos en insectenhotels bij kasteel Doornenburg. Dit zijn een aantal voorbeelden van de plannen uit Levend Landschap. Plannen die inwoners uit Gendt, Hulhuizen en Doornenburg de komende jaren willen uitvoeren.

Meehelpen
Hierbij kunnen ze hulp van mede-inwoners goed gebruiken. Dit kan op allerlei manieren: bijvoorbeeld een helpende hand bij aanplant of door ideeën aan te dragen. Belangstellenden die meer informatie willen of een bijdrage willen leveren en mee willen helpen, kunnen zich melden bij projectleider Martijn Grievink van Stichting Landschapsbeheer Gelderland (SLG). Dit kan via m.grievink@landschapsbeheergelderland.nl.

Initiatief
Levend Landschap Gendt-Doornenburg is een initiatief van Stichting Lingewaard Natuurlijk, werkgroep Doornenburg, Gendt Vooruit, gemeente Lingewaard en Stichting Landschapsbeheer Gelderland (SLG).

Kijk ook op www.landschapsbeheergelderland.nl/levend-landschap-gendt-doornenburg voor meer informatie. Het project wordt mede mogelijk gemaakt door de gemeente Lingewaard en de Provincie Gelderland.