Omroep Lingewaard

Koningsdag rondom de kerk, we zijn er klaar voor…

Na 2 weken hard werken zijn de 20 vrijwilligers van Stichting de Zandse Kerk, Oranjevereniging Huissen-centrum –Huissen Zand – Brouwersland, Wijkorganisatie ’t Zand Binnen-Buiten en Scouting Huissen-Zand  klaar om de jeugd van de Abacus en het Sterrebos te ontvangen voor de versierde fietsentocht en de spelen op het feestelijk versierde plein naast de Zandse Kerk aan de Van Wijkstraat 33.

Om 09.30 uur opent de kinderburgemeester Sebas Mom de activiteiten door middel van het hijsen van de Nederlandse vlag. Hierna vertrekken de kinderen met de versierde fietsen voor een rondje over ’t Zand.

De kinderen die niet meedoen aan de optocht kunnen alvast een start maken met de 20 spellen / activiteiten. Je kunt denken aan mega Jenga, bus gooien, zaklopen en verschillende bordspelen. Natuurlijk is er ook een knutselhoek, kun je een glitter tatoo laten plaatsen en is er een schminck juffrouw.

Er is ranja en popcorn en een frisse verrassing voor alle kinderen. De spelen duren tot ongeveer 12.00 uur. Mocht het slecht weer zijn wordt alles verplaatst naar de Zandse Kerk binnen.