Jonge Kracht stelt teleur…

Het was zondagmiddag even onzeker of de wedstrijd tegen OVC’85 door zou gaan. De scheidsrechter had zijn bedenkingen over de toestand van het veld maar besloot uiteindelijk toch, in overleg met de trainers, dat de wedstrijd gespeeld zou worden. De wedstrijd begon hierdoor wel 22 minuten later.

Kevin van Borden van OVC’85 bracht zijn team al snel op een 0-1 voorsprong. Jonge Kracht (JK) reageerde snel. Appie Sprenkel bracht JK op gelijke hoogte en vervolgens leverde een handsbal van OVC’85 Jonge Kracht een strafschop op. Deze werd benut door Klaas Venderbosch. OVC’85 kwam hierna bijna niet meer in het spel voor. Als Fatih Sprenkel vervolgens JK op een 3-1 voorsprong brengt lijkt er geen vuiltje aan de lucht voor ‘de rooien’.

Niets bleek echter minder waar. Knullig uitverdedigen leverde OVC’85 voor rust nog de aansluitingstreffer op: 3-2. Na de rust kreeg JK nog veel kansen om de score op te voeren en de punten veilig te stellen. Alleen was het team geen eenheid meer en gingen veel spelers voor eigen gewin. Uiteindelijk bracht Kevin van Borden van OVC’85, met een prachtig afstandsschot, de eindstand van 3-3 op het scorebord. JK had uiteindelijk nog geluk dat de scheidsrechter de bal voor OVC’85 niet op de stip legde. Hierdoor bleef de schade voor JK beperkt.