Omroep Lingewaard

“Jong geleerd is oud gedaan”

Peuter-5-Daagse in Gendt.
IKC de Vonkenmorgen organiseert sinds 2018 een peuter-5-daagse. Het is een gezellige happening voor jong en oud. De bedoeling is vooral om het bewegen te stimuleren. De ochtend begint met instructies, wat wel maar vooral niet mag. De stoet peuters vertrekt rond 10.00 uur met een grote groep begeleiders. De route heeft vandaag een stop bij St. Jozef waar de peuters genieten van een stukje fruit. Jong en oud spelen samen nog een spel met een doek en een bal. Een vrolijke bezigheid voor iedereen. Na deze stop gaat de stoet weer richting het klas lokaal.

foto’s © Willeke van Vulpen

Deze week zullen de peuters elke dag tussen 10.00 uur en 11.00 uur een route lopen. Vrijdag zal er een echte “VIA GLADIOLA” zijn om de peuters na deze topprestatie binnen te halen.

Dag 2: 23 mei 2023

Start IKC de Vonkenmorgen, rechtsaf Hendrik Braamstraat in, linksaf Langstraat in, linksaf de Bernhardstraat in, linksaf Thorbeckeplein op, waar ook de pause is, Thorbeckenplein rechtsaf naar de Baron van Gendtlaan, linksaf tussen de poortjes naar de Hendrik Braamstraat, rechtdoor naar de Graaf van Gelrestraat, linksaf naar de batouwestraat, via het paadje van de vogelvolière naar de Schoolstraat en dan linksaf naar onseindpunt, IKC de Vonkenmorgen.

Dag 3: 24 mei 2023

Start IKC de Vonkenmorgen, rechtsaf Hendrik Braamstraat in, rechtsaf Wilhelminastraat in, linksaf Sint Maartenstraat in, rechtsaf de Raalt in, rechtsaf de Dorpsstraat in waar de pauze bij Proef is, rechtsaf schoolstraat in naar ons eindpunt, IKC de Vonkenmorgen.

Dag 4 25 mei 2023

Start IKC de Vonkenmorgen, rechtsaf Hendrik Braamstraat in, linksaf Langstraat in, linksaf de Bernhardstraat in, linksaf Thorbeckeplein op, waar ook de pause is, Thorbeckenplein rechtsaf naar de Baron van Gendtlaan, linksaf tussen de poortjes naar de Hendrik Braamstraat, rechtdoor naar de Graaf van Gelrestraat, linksaf naar de batouwestraat, via het paadje van de vogelvolière naar de Schoolstraat en dan linksaf naar ons eindpunt, IKC de Vonkenmorgen.

Dag 5; 26 mei 2023

Start IKC de Vonkenmorgen, linksaf Hendrik Braamstraat in, rechtsaf Nijmeegsestraat in, linksaf zorgcentrum St. Josef waar ook de pauze is, via het paadje naar de Pastor Pelgromlaan, linksaf Burgemeester v/d Meulenlaan in, rechtsaf Nijmeegsestraat in, linksaf Batouwestraat in,
via het paadje van de vogelvolière naar de Schoolstraat en dan linksaf naar ons eindpunt, IKC de Vonkenmorgen.