Omroep Lingewaard

Jong Belegen weer op de planken..

Ook dit jaar verschijnt toneelgroep Jong Belegen weer op de planken om haar publiek een middagje genieten te bezorgen. Het is deze keer dubbel lachen geblazen, want er zijn maar liefst twee komische aktes te zien.

In het eerste stuk heeft een boer een prijsvraag gewonnen, maar het is onbekend wat die prijs precies in gaat houden. Verrassingen te over!

Het tweede stuk neemt ons mee naar een rustig parkje met een standbeeld van Jeanne d‘Arc, waar wel heel vreemde dingen gebeuren.

Benieuwd wat er gaat gebeuren?
Op zaterdag 2 maart en zondag 3 maart speelt Jong Belegen deze stukken in de theaterzaal van cultureel centrum De Kinkel, telkens om 14.30 uur. De toegangsprijs bedraagt € 7,50 per persoon. Kaartjes in de voorverkoop verkrijgbaar vanaf 15 februari bij boekhandel “De toren van Bemmel” en bij modehuis Poortman. Als er nog kaartjes over zijn, kunnen ze ook op de speeldagen tussen 14.00 uur en 14.30 uur in de Kinkel nog gekocht worden.

TV Gelderland heeft opnames gemaakt van Jong Belegen voor het programma ‘Gelders grijs’. Jochem van Gelder heeft hiervoor verschillende acteurs geïnterviewd en beelden gemaakt van de repetities voor deze stukken.