Omroep Lingewaard

Ja zuster Nee zuster

Persbericht Theater Kees

JA ZUSTER NEE ZUSTER in Theater Kees in Huissen.

Theatergroep Koperen Kees speelt met de kerst het welbekende verhaal van Ja Zuster, Nee Zuster naar het script van Annie M.G. Schmidt en de muziek van Harry Bannink. Met een enthousiaste groep spelers wordt er in een prachtig decor leven gegeven aan de bekende figuren uit Annie M.G. Schmidts tv-serie. Kom enkele uren genieten van de doldwaze dagelijkse bezigheden van de Zuster Klivia en haar rusthuisbewoners.

De afgelopen maanden heeft de theatergroep hard gerepeteerd, gezongen en gedanst. Aankomende kerst zijn ze er dan eindelijk klaar voor. Of je nu in aanraking bent gekomen met de gelijknamige tv-serie met Hetty Blok, of de film met Loes Luca, Ja Zuster, Nee Zuster biedt voor ieder wat wils.

Koperen Kees pakt groots uit om te zorgen dat de naam Ja Zuster, Nee Zuster eer aan wordt gedaan. Het belooft een fantastische voorstelling te worden met een aaneenschakeling aan bekende liedjes zoals Samen met u onder een paraplu en Ladumaar meneer. Zing mee met de Ingenieur, geniet van Jet en Gerrit of trakteer u en uw gezin simpelweg op een gezellig avondje uit bij Theater Kees.

Speeldata: 26-28-29 december 2019 en 3-4-5 januari 2020. Kaarten zijn nog verkrijgbaar via de website: https://www.koperen-kees.nl/. Let op: meezingen is toegestaan.