Omroep Lingewaard

Inschrijven voor de Mieke Bles Kunstprijs…

De Mieke Bles Kunstprijs wordt eens in de twee jaar uitgereikt aan een veelbelovend amateurkunstenaar uit Lingewaard. Ook in 2024. Een onafhankelijke jury beoordeelt de ingekomen werken. De winnares van 2022, Gerda Berns, neemt ook eenmalig plaats in de jury.

De prijs De prijs bestaat uit een expositie in de hal van het gemeentehuis. Het publiek kan dan kennismaken met het werk van de winnende kunstenaar. Daarnaast ontvangt de winnaar een waardecheque. Deelname Amateurkunstenaars kunnen een inschrijfformulier aanvragen bij de secretaris van de stichting. Dit kan per e-mail via busch96@live.nl. Het formulier kan ook worden opgehaald bij de receptie van het gemeentehuis of bij Boekhandel Onder de Toren in Bemmel. De sluitingstermijn voor deelname is 1 oktober 2024.

Uitreiking Burgemeester Nelly Kalfs maakt op vrijdag 18 oktober 2024 om 15.00 uur in het gemeentehuis de winnaar bekend. Hier is dan ook de expositie te zien van de ingezonden werken. Meer informatie Heeft u nog vragen of wilt u meer weten? Stuur een e-mail naar m.bles@hetnet.nl.