Omroep Lingewaard

iGOP, een nieuwe naam en slogan…

Het intergraal Gendts Ontwikkel Plan (iGOP), ingesteld om ideeën voor Gendt in al zijn breedheid bespreekbaar en uitvoerbaar te maken, heeft een nieuwe naam, bedacht door enkele Gendtenaren.

Deze Gendtenaren hebben de eerste stap gezet tot het verder ontwikkelen van de eigen leefomgeving van alle Gendtenaren. Men wil met “GENDT VOORUIT” en de slogan “Samen op weg naar 2030!”aangeven dat Gendt vooruit wil. Niet alleen terugkijken naar wat geweest is maar VOORUIT. Kijken naar de toekomst zonder de Gendtse geschiedenis te vergeten.

Nu komt het op alle Gendtenaren aan om de volgende stappen te zetten. OP JULLIE DUS!Iedereen, van de Polder tot aan Flieren, van de Raalt tot aan de Gildestraat, van industrieterrein tot aan Hulhuizen, in welke hoek van Gendt je ook woont, je wordt beleefd doch dringend verzocht op 18 februari 2019 aanwezig te zijn in zaal Providentia.

De startbijeenkomst avond begint om 19:00 uur met koffie en thee.Het is dé kans voor iedereen om jullie eigen ideeën in te brengen. Laat deze avond niet aan je voorbijgaan. Zet de datum 18 februari 2019 in je agenda en KOM, KOM, KOM…