Omroep Lingewaard

Het skeelerseizoen is weer begonnen

Op donderdagavond 28 maart 2019 organiseert de afdeling Skeeleren van b.o.d. de Sprinters een informatieavond voor jeugd (vanaf 7 jaar) en volwassenen. De avond is van 19.30 tot 20.30 uur in het clubhuis van b.o.d. de Sprinters aan het Drieske 7 te Bemmel.

Tijdens de informatieavond staan kennismaking met de skeelersport en de vereniging centraal. Je krijgt informatie over materiaal, bescherming en veiligheid, werkwijze van de trainingen en opzet en duur van het seizoen. En niet onbelangrijk: kennismaken met de trainers.

Tijdens deze avond zijn ook de leden van b.o.d. de Sprinters welkom. Zij kunnen alvast een paar rondjes op de baan rijden.

De nieuwe skeeleraars kunnen hun eerste rondjes op de eerste trainingsavond van het seizoen op donderdag 4 april (19.15-20.45 uur) rijden.

b.o.d. de Sprinters is een echte familievereniging waar jong (vanaf 7 jaar) en oud(er) gelijktijdig kunnen skeeleren onder begeleiding van ervaren trainers.

Wij hebben een eigen clubhuis met kleed- en douchefaciliteiten.
De baan is een 400 m atletiekbaan (asfalt) met verlichting.

Na afloop van de training is er gelegenheid om aan de bar iets te drinken en gezellig met elkaar na te praten.

Skeeleren wordt pas echt leuk als je beschikt over de juiste techniek waardoor je veilig buiten kunt rijden.

Inmiddels ook zin gekregen om te gaan skeeleren? Kom dan naar de informatieavond. Kijk voor meer informatie op www.boddesprinters.nl onder Skeeleren. Voor eventuele vragen kun je mailen naar skeelers@boddesprinters.nl.