Omroep Lingewaard

Het Pietenhuis in Huissen!..

Kom zondagmiddag 3 december ook naar Sinterklaas in het centrum van Huissen! |  Het centrum van Huissen wordt zondag omgetoverd tot een waar Sinterklaasparadijs tijdens de speciale Koopzondag. Een feestelijke gelegenheid waar kinderen van harte welkom zijn in het Pietenhuis, gevestigd in de Protestantse kerk aan het Raadhuisplein.

Van 13.00 tot 17.00 uur zullen de straten van Huissen bruisen van vrolijkheid, dankzij de aanwezigheid van lieve én ondeugende Pieten. Deze kleurrijke figuren zullen niet alleen grappen en grollen delen, maar ook de jongste bezoekers verwennen met lekkernijen.

In het Pietenhuis, dat zijn deuren opent vanaf 14.00 uur, staan tal van activiteiten op het programma om de kinderen (tot 16.00 uur!) te vermaken. Van het decoreren van cupcakes, het zetten van kleurige plukjes in het haar, tot het maken van tekeningen en knutselwerkjes aan een grote gezamenlijke tafel. De disco-Piet zorgt voor een swingende sfeer met de mooiste Sinterklaasliedjes. En alsof dat nog niet genoeg is, heeft Sinterklaas zelf beloofd om langs te komen en aan het einde van de dag alle kinderen te verrassen met een heerlijk Sint-cadeautje.

Maar het feest stopt niet op zondag! Op woensdag 6 december is iedereen uitgenodigd om Sinterklaas uit te zwaaien. Om 17.00 uur vertrekt Sinterklaas vanaf het Odeon op de Markt in een feestelijke optocht naar de Veerstoep, waar hij aan boord gaat van zijn boot richting Spanje. Een laatste kans om afscheid te nemen van Sinterklaas en zijn vrolijke Pieten!