Eenvoudige middag voor de vrouwen van RKHVV…

Eenvoudige middag voor de vrouwen van RKHVV,

De vrouwen van RKHVV beleefden zondagmiddag in Nijmegen tegen het vrouwen 2 team van de voetbalvereniging Trekvogels een relatief eenvoudig middagje. Al voor de rust liep de ”Huissense” equipe via Julia Arbeek (2x), Esmee Driessen, Carolien Mollink en Maura Missaglia simpel uit naar een 0-5 ruststand. Na rust was Julia Arbeek opnieuw trefzeker (0-6), en scoorde Shalisa Leming ook maar weer eens (1-7). Tussen de coulissen door redde Trekvogels nog wel de spreekwoordelijke eer, waarna het slotakkoord ook voor een speelster van Trekvogels was maar dan wel met een treffer in eigen doel (1-8). “Ik ben behoorlijk tevreden met dit resultaat”, aldus trainer Mijland, “zeker omdat we als collectief onze taken bleven uitvoeren en dik verdiend uitliepen naar een grote overwinning”.

Bij RKHVV maakte keepster Marouschka Peters, na enkele seizoenen niet te hebben gespeeld, een verdienstelijk debuut. “Hopelijk zijn onze keepers problemen hiermee nu verleden tijd”, aldus Mijland.

V.V. Trekvogels Vr2 – RKHVV Vr1 (0-5) 1-8

Archieffoto: © Fons Sluiter