Omroep Lingewaard

De polderbende gaat op jacht naar nachtvlinders…

Op zaterdag 16 september 2023 om 19:30 uur organiseert de Polderbende van IVN RijnWaal een circa 2 uur durende natuurwandeling voor de jeugd in de Gendtse waard. De excursie start vanaf de steenfabriek Rodruza in Gendt aan de polderweg.

Omdat het wel echt donker moet zijn, starten we pas om 19.30 uur en om 21.30uur zijn we weer terug en we hopen dat we dan veel moois gezien hebben.

De Polderbende organiseert maandelijks een natuurtocht voor kinderen tussen 6 en 12 jaar voor kinderen die zich durven verwonderen over al het moois wat er buiten te zien is. Wij doen dat in 2 groepen, een groep van 6 – 9 jarigen en een groep van 9-12 jarigen. Wij gaan op excursie in verschillende natuurgebieden binnen het werkgebied van IVN RijnWaal.

Lijkt het je wat om met ons op stap te gaan, dan kun je je aanmelden via de website van IVN RijnWaal of via de coördinator Henny Campschroer, bereikbaar op 0481-421758. Er kunnen per keer 15 kinderen mee.

Wil je eerst nog meer weten dan kun je onze verslagen lezen op de genoemde website www.ivn.nl/afdeling/rijnwaal/polderbende/

Denk aan waterdichte schoenen of laarzen en vergeet uw verrekijker niet.

Deelname is op eigen risico. Meedoen is gratis maar een vrijwillige bijdrage voor de onkosten van IVN RijnWaal wordt op prijs gesteld.

Meer informatie over IVN RijnWaal is te vinden op www.ivn.nl/afdeling/rijnwaal