Omroep Lingewaard

Dames Volleybal Club Hexagon …

De onderbroken competitie van het seizoen 2021-2022 is weer bijna voorbij. Het kan lastig worden om alle geplande wedstrijden te spelen omdat er heel veel wedstrijden moesten worden verplaatst. Daardoor is het einde van deze competitie opgerekt tot half mei 2022. De dames van Hexagon waren goed op weg om dit seizoen met een promotie naar de 2e klasse af te sluiten. Het goede spel van de dames werd vaak beloond met een mooie overwinning. Maar door het besluit van de NeVoBo, om dit jaar niet te kunnen promoveren of degraderen, zal de strijd in de huidige klasse minder interessant zijn. 

Voor het komende seizoen hopen wij het damesteam nog verder te kunnen versterken zodat promotie en mogelijk een kampioenschap aan het einde van dat seizoen gevierd kan worden. Tot en met juni worden de trainingen verzorgd in de zalen van Dorpshuis Angeren door een bekwame trainer. 

In de zomerstop gaan we weer alles in het werk stellen om in de buitenlucht de conditie en het spelniveau op peil te houden. Wij zullen daarvoor proberen de beachvolleybal velden in Gendt te reserveren voor Hexagon. Aan de rand van een mooie waterplas met meer dan voldoende zandstrand, speeltuin en zwemgelegenheid, liggen 2 prachtige beachvolleybal velden. Als het weer meezit en zonnig is, waan je je aan het strand van een eiland. Na afloop staat de koffie klaar en zijn er voldoende mogelijkheden voor een hapje en een drankje. Kortom na het sporten even gezellig napraten.  

Wil je dit ook meemaken, dan ben je vanaf nu van harte welkom tijdens onze trainingen op maandagavond vanaf 20:00 uur. De komende maand mag je zonder verplichtingen meedoen. 

Meer info is te vinden op onze Facebook pagina Hexagon volleybal Angeren en de Website www.vchexagon.nl