Omroep Lingewaard

Benieuwd naar vrijwilligerswerk in Ronald McDonald Boshuus in Arnhem?

Kom dan naar de informatieavond op woensdag 8 november!
Overweeg je wel eens om vrijwilligerswerk te doen voor families met een zorgintensief kind? Kom dan een kijkje nemen tijdens de informatieavond op woensdag 8 november in het Boshuus, vakantiehuis van het Ronald McDonald Kinderfonds in Arnhem.
Woensdagavond 8 november
De vrijwilligers en het management nodigen je van harte uit om sfeer te komen proeven op 8 november tussen 19:00 – 21:00 uur. Er is koffie/thee met iets lekkers, ruimte om vragen te stellen en vrijwilligers leiden je graag rond terwijl ze hun verhalen delen over hun werk in dit bijzondere vakantiehuis.
Over het Boshuus
Het Ronald McDonald Boshuus in Arnhem is een aangepast vakantiehuis van het Ronald McDonald Kinderfonds. Dit bijzondere vakantiehuis is er speciaal voor gezinnen met een zorgintensief kind of jongvolwassene tot en met 25 jaar. Tevens is het Boshuus een vertrouwde uitvalsbasis voor ouders waarvan het kind is opgenomen of revalideert bij Klimmendaal revalidatiespecialisten.
Onmisbare vrijwilligers
Vrijwilligers zijn onmisbaar in het Boshuus. Dagelijks zet een zeer betrokken team zich in om deze gezinnen zorgeloos van hun vakantie te laten genieten. Door de toename van het aantal vakantiegasten is de hulp van extra vrijwilligers hard nodig. Jouw hulp is daarom meer dan welkom. Want met jouw inzet kan elk gezin met een zorgintensief kind onbetaalbare vakantieherinneringen maken.
Ben jij er ook bij?
De vrijwilligers en het management van het Boshuus ontvangen je graag op woensdag 8 november. Aanmelden kan via arnhem@ronaldmcdonaldhuis.nl
Meer informatie
Meer informatie over vrijwilligerswerk bij het Boshuus? Scan onderstaande QR-code.
Ronald McDonald Boshuus, Heijenoordseweg 5 Arnhem, arnhem@ronaldmcdonaldhuis.nl, 026 – 352 52 60