Angeren zegeviert in wervelende windstrijd tegen Ewijk…

Op deze winderige dag stonden SV Angeren en VV Ewijk tegenover elkaar voor een spannende wedstrijd. De wind was een factor van betekenis, waardoor beide teams moeite hadden om grip te krijgen op de bal. Ondanks enkele kansen slaagden ze er niet in om het net te vinden, en zo bleef het scorebord doelpuntloos.

Een cruciaal moment in de eerste helft kwam in de 25e minuut, toen VV Ewijk een penalty kreeg toegekend. Brett Willemsen, de doelman van SV Angeren, stond echter zijn mannetje en wist de penalty van Dennis Logister prachtig te stoppen, waardoor zijn team hoopvol de kleedkamer in ging bij de rust.

Na de pauze kwamen beide teams vastberaden terug op het veld. In de 58e minuut brak Stan Vermeulen van SV Angeren de impasse door een prachtig doelpunt te scoren, waardoor de thuisploeg de leiding nam.

Met de tijd die wegtikte, bleef VV Ewijk vechten om terug te komen in de wedstrijd, maar SV Angeren hield stand. In de blessuretijd van de tweede helft (91ste minuut) slaagde Mees Kuster erin om de voorsprong van zijn team te verdubbelen door de bal achter de doelman van VV Ewijk te krijgen, waardoor de overwinning veiliggesteld werd voor SV Angeren.

Het laatste fluitsignaal klonk en SV Angeren stapte als winnaar van het veld, met een 2-0 overwinning op VV Ewijk.