Omroep Lingewaard

Muziek brengt je samen!

De voltallige Stedelijke Muziekvereniging Huissen geeft op zondag 27 oktober aanstaande een bijzonder concert, waarbij twee Leerling- ensembles, het Stedelijk Orkest en het Stedelijk Slagwerkorkest samen voor het nodige vuurwerk gaan zorgen! U kunt van 15.00 uur tot 17.00 uur van onze muziek genieten in de Zandse Kerk in Huissen. De kerk is vanaf 14.30 uur open. De entree is gratis!

Het Stedelijk Orkest, het Stedelijk Slagwerk Orkest en onze twee Leerling- ensembles komen gezamenlijk met een gevarieerd programma. Er worden bekende nummers gespeeld zoals onder andere “The “Phantom of the Opera” en ” Pirates of the Caribbean”. Ook kunt u genieten van de Hongaarse dans Czardas, muziek uit Afrika en nog veel meer! Het Stedelijk Orkest en het Leerling-ensemble staan onder leiding van Rudy Böhmer. Het Stedelijk Slagwerkorkest en het Leerling-ensemble staan onder leiding van Joep Rieken.

Bent u muziekliefhebber en wilt u ook een instrument bespelen, dan bent u bij de Stedelijke Muziekvereniging op het juiste adres. Wij verzorgen muzieklessen voor blaasinstrumenten, slagwerkinstrumenten (gestemd en ongestemd), gitaar en piano. Kunt u al een instrument spelen en wilt u dit in orkestverband doen, dan willen wij u graag ontmoeten. Het maakt niet uit op welk niveau u speelt. Voor meer informatie kunt onze website bezoeken: www.stedelijkemuziekhuissen.nl