Omroep Lingewaard

Rijnstad Vocaaltheater en Trots op jou weer samen op de planken in Angeren.

De Huissense musicalschool Trots op jou en Rijnstad Vocaaltheater uit Arnhem treden 12 oktober nogmaals samen op. Na succesvolle voorstellingen in het Arnhemse Posttheater gaat de voorstelling Hakuna Matata in reprise in het dorpshuis in Angeren. Deze unieke samenwerking smaakt dus naar meer! Trots op jou is een musicalschool uit Huissen voor kinderen van 4 t/m 13 jaar. Plezier in het zingen, dansen en spelen staat voorop. Gemene deler van beide groepen is de passie voor theater, maar ook het mogen zijn wie je bent en de diversiteit aan zangers. De jonge groep musicaltalenten uit Huissen ziet er naar uit om met de ervaren zangers van Rijnstad Vocaaltheater nog een keer op te treden, deze keer meer in de buurt van Huissen, zodat iedereen kan komen kijken!

The Sound of Music en animatie-musicals.
Peter Schoenaker heeft de muzikale leiding over de voorstelling, waarvoor een vrolijk repertoire is samengesteld. Laat je meevoeren over de bergen van The Sound of Music, ga op safari op de klanken van The Lion King en waan je in de bijzondere wereld van Mary Poppins. Manon Göring voegt zich vanuit Musicalschool Trots op jou bij het artistieke team. Er wordt in het Nederlands gezongen, met af en toe een Engelstalig nummer.

Vergeet je zorgen.
Met Hakuna Matata (Swahili voor ‘vergeet je zorgen’) wil deze voorstelling een positieve boodschap brengen, met nummers die uitnodigen om te dromen. Hiermee hopen we Lingewaard veel plezier, muzikaliteit en een heerlijke middag te brengen.

Kom ook zorgeloos genieten van bijv. Climb Every Mountain en The Lion sleeps Tonight. Of ga helemaal vrolijk naar huis met het Supercalifragilisticexpialidasties uit de magische wereld van Mary Poppins!

Hakuna Matata is op zaterdag 12 oktober te zien in het Dorpshuis in Angeren om 14:00 en 16:30 uur. Kaarten zijn te bestellen via www.rijnstadvocaaltheater.nl (volwassenen €12,-, kinderen €6,-)

Foto Rijnstad Vocaaltheater : Christa van Kolfschoten.
Foto: Trots op jou Henry Mulder.
Poster ontwerp: Ingeborg Kaandorp.