Omroep Lingewaard

Eindspurt van duizend kilometer voor het goede doel

Bemmel Alpedhuez actie KWFVan Bemmel naar Alpe d’Huez in zes dagen voor KWF kankerbestrijding

Een deel van Team Lingewaard voor Alpe d’HuZes zal donderdag 26 mei per fiets richting Alpe d’Huez fietsen. Doel is om als een soort van eindspurt nog extra geld in te zamelen voor het goede doel. Het team dat bestaat uit fietsers Wytze Bonefaas, Nathalie Vos, Erwin Nederlof en Vivienne Bonefaas zal duizend kilometer afleggen in zes dagen tijd en daarmee een dag voor het fietsspektakel in Frankrijk arriveren om zich bij de rest van het team aan te sluiten.

Begeleiding

De rennersgroep die de uitdaging aangaat is helaas niet compleet. Door blessures zijn Richard Vos en Ingrid Bonefaas uitgevallen. Zij zullen nu als extra begeleiding meegaan om de renners in de watten te leggen en ze moreel te ondersteunen. Zij rijden in een camper mee met onder meer extra materiaal en voedsel. Het drietal zal etappes fietsen tussen de 160 en 200 kilometer. Een ware krachttoer dus zeker als je bedenkt dat er dwars door de Ardennen gefietst wordt.

Steun dit fietsteam

Naast het sportieve doel zal dit team ook geld trachten in te zamelen voor Team Lingewaard. Het team heeft een speciale actiepagina waar donaties op welkom zijn. Steun ze bijvoorbeeld met 25 eurocent per kilometer. Dat is bij elkaar dan toch tweehonderdvijftig euro. Dat zou je ook met je familie, je schoolklas, collega’s of je buurt kunnen doen. Alle donaties zijn welkom!

Meer informatie over deze specifieke actie of als je wilt doneren, surf je naar de website http://deelnemers.opgevenisgeenoptie.nl/camperactielingewaard