Omroep Lingewaard

Zondag 16 april “Bemmel in de mode” 

Op 16 april staat Bemmel in het teken van de Mode! Een jaarlijks terugkerend evenement waarbij in het centrum van Bemmel, op de promenade, een prachtige catwalk wordt gemaakt. Rondom staan stoeltjes zodat u relaxed kunt genieten van al het moois op modegebied.

Om 13:00 uur èn om 15:00 uur worden de nieuwste modetrends op het gebied van kleding, schoenen, accessoires en kapsels aan u geshowd door onze modellen. Het leuke aan deze modellen is dat dit mensen zijn zoals u en ik en misschien is het wel een bekende. Super leuk om die te zien stralen tijdens de modeshows. Heeft u iets leuks gezien? Dan kan er gelijk geshopt worden! De winkels zijn open van 11:00 tot 17:00 uur.

Ook zal er in het centrum vanaf 11:00 t/m 17.00 uur een voorjaarsmarkt staan. Deze wordt georganiseerd door Ansjaevents. Heeft u interesse om op deze markt te staan? Inschrijven en informatie via www.ansjaevents.nl

De lokale horeca zal tijdens deze Modekoopzondag natuurlijk ook geopend zijn, zodat ook de inwendige mens getrakteerd kan worden op al het lekkers dat zij te bieden hebben. Dus een evenement dat alles in zich heeft. Dit mag u niet missen! Zet daarom 16 april in uw agenda: “Bemmel in de mode.” De hele dag 😉

Rondom dit evenement is volop gratis parkeergelegenheid, maar u komt natuurlijk allemaal op de fiets, want onze lieve heer is een Bemmelnaar en die regelt voor ons vast weer een prachtige dag!