Omroep Lingewaard

Win boek Duurzaam tuinieren voor kinderen!

Lingewaard, 14 juli 2021 – Kom donderdag 15 juli een Steenbreek-kleurplaat ophalen bij de Energiebus in Bemmel en maak kans op het boek Duurzaam tuinieren voor kinderen! Meedoen kan tot 31 augustus.

Je kunt de kleurplaat donderdagmiddag 15 juli ophalen bij de Energiebus die van half twee tot half vijf op de weekmarkt van Bemmel staat. Bij deze bus van het Energieloket Lingewaard kun je terecht met vragen over energiebesparing en duurzame energie. En donderdag dus ook voor de kleurplaat van Operatie Steenbreek Lingewaard! In augustus staat de Energiebus mét de kleurplaat op een van de weekmarkten in Huissen.

 

Klimaat 

Omdat het klimaat verandert, is het superbelangrijk dat er minder stenen en meer planten, struiken en bomen in onze tuinen komen. Op hete dagen is het dan koeler en als het heel hard regent, zakt het water sneller weg in de bodem. Ook krijg je dan meer vogels, vlinders en bijen in je tuin. Daarom zegt Operatie Steenbreek: Stenen eruit, GROEN erin!

 

Leef je uit!

Misschien wil jij wel heel andere kleuren gebruiken bij deze kleurwedstrijd. Leef je uit, maak een foto van het eindresultaat en stuur deze vóór 31 augustus naar steenbreek.lingewaard@debastei.nl (vraag je ouders of ze je naam, adres en leeftijd er even bij willen zetten). Je maakt dan kans op het boek Duurzaam tuinieren voor kinderen van Anne Wieggers.

 

Download de kleurplaat op www.steenbreeklingewaard.nl

Kleurplaat OS Lingewaard A3