Omroep Lingewaard

VIJFDE SMARTLAPPENFESTIVAL “BEMMEL ZINGT” …

A.s. zondag 8 juli is het zover. Dan wordt vanaf 12.00 uur in het centrum van Bemmel op 5 podia het 5e Smartlappen Festival “Bemmel Zingt” gehouden. Om van het festival een leuke familiedag te maken heeft de organisatie, ter gelegenheid van het 1e lustrum, weer enige elementen toegevoegd aan “Bemmel Zingt”. Liefst 20 koren met circa 800 deelnemers brengen een uitgebreid repertoire van bekende liederen ten gehore. Stichting SLK-Lingewaard organiseert dit evenement samen met de Ondernemers Vereniging Bemmel (OVB). Dus deze zondag zijn vrijwel alle winkels in het centrum open en wordt door de winkeliers een koopjesmarkt gehouden met mooie aanbiedingen. Ook is er dit jaar weer een rommelmarkt op een deel van het parcours. Nieuw is ook het Kinderplein met diverse “Multiplay” springkussens en als extra attractie een poffertjeskraam.

Bij alle podia zijn terrassen ingericht, zodat het publiek onder het genot van een drankje kan genieten van de verschillende optredens. Ook is er een divers aanbod van snacks en lekkere hapjes verzorgd door de plaatselijke horeca, aangevuld met enige foodtrucks.

Het evenement wordt rond 18.15 afgesloten met een grote samenzang van alle koren op de Markt.
De winkels sluiten om 17.00 uur. Dan eindigt ook de rommelmarkt.

Bemmel Zingt wordt mede mogelijk gemaakt door:
Aalbers Schoonmaakbedrijf, Café De Roskam, Jumbo Scheperkamp, Het Wapen, Restaurant Da Giorgio allen uit Bemmel en Gebr. Joosten Beheer uit Gendt.

U bent van harte welkom.