Omroep Lingewaard

Video: Met eigen liedjes het land in…

Het is de moeite waard om te proberen je dromen waar te maken. Onder dat motto gaat Hans Witjes met eigen liedjes het theater in!

Op zaterdag 23 september 2017 van 14.30 uur tot circa 16.30 uur brengt hij het programma “De gitarist” in de kleine zaal (met 80 stoelen) van het Posttheater, Rosendaalsestraat 27 in Arnhem. Hij wordt daarbij muzikaal ondersteund door enkele andere muzikanten: de groep KARAH en pianiste Mirjam van den Bos.

Het programma bestaat uit een stuk of twintig Nederlandstalige luisterliedjes, die hij zelf gaat spelen en op luchtige wijze zal toelichten en soms ook met elkaar verbinden.

Hierbij wat nadere informatie over de muzikale gasten. Het zangduo KARAH bestaat uit moeder Klaartje en dochter Sarah, die gespecialiseerd zijn in meerstemmige samenzang en aan delen van liedjes een tweede en derde stem gaan toevoegen.
Mirjam van den Bos is een zeer talentvolle pianiste, die onlangs haar debuutalbum Firemark heeft uitgebracht met daarop 11 zelfgeschreven modern klassieke stukken, waarvan ze er enkele zal spelen.

De kaarten voor dit liedjesprogramma kosten € 7,50 per persoon en dienen van tevoren te worden besteld via het mailadres hanswitjes49@gmail.com.