Valse start voor Jonge Kracht…

Jonge Kracht begon goed aan de wedstrijd. VVO liet zich echter na verloop terugzakken, iets waar Jonge Kracht geen antwoord op had. Jonge Kracht begon steeds meer achter de feiten aan te lopen en verloor de greep op de wedstrijd. VVO kwam in de 35e minuut op voorsprong. Na een overtreding in het strafschopgebied legde de scheidsrechter de bal op de stip. Ruben Lap van VVO bracht vervolgens vanaf de penaltystip VVO op een 1-0 voorsprong. Daarna ging het spel gelijk op. Jonge Kracht had voor rust nog recht op een strafschop, de scheidsrechter dacht daar echter anders over. Jonge Kracht ging met een 1-0 achterstand rusten.

Na rust kon Jonge Kracht geen vuist maken. Paul de Wit redde nog wel een paar keer goed, maar in de 60e minuut benutte VVO een vrije trap de stand 2-0 werd. In de 70e minuut was er een mooie aanval en werd het 3 -0 voor VVO. In de 75e minuut werd uit een vrije trap van Stijn van Meurs de 3 – 1 gescoord. Maar het mocht niet baten en door 2 mooie aanvallen was het VVO die de 4 – 1 en 5 – 1 op het scorebord kon zetten. 2 Minuten voor tijd kreeg VVO nog een strafschop. Ook die werd benut waardoor de eindstand 6-1 werd in het voordeel van VVO.

Volgende week staat de Lingewaardse derby tegen HAVO op het programma. Deze wedstrijd wordt gespeeld om 14.00 uur op sportpark de Schalkhof aan de Bloemstraat in Huissen.

Opstelling Jonge Kracht: Paul de Wit,Stijn van Meurs,Thijs Janssen,( Luuk Roelofs) Micth Janssen,Klaas Venderbosch, Tom v/d Velde.Appi Sprengel,Fatih Sprengel, Sander Schonderbeek ( Ted Milder)

Tekst: Alex Hubers / VV Jonge Kracht.
Archieffoto: ©Fons Sluiter.