Omroep Lingewaard

Theater De KiK organiseert benefietavond

Op zaterdag 4 juli vindt er een benefietavond plaats in Theater De KiK. Tijdens deze avond wordt er geprobeerd zoveel mogelijk geld in te zamelen. Hiermee probeert Theater De KiK haar bestaan in de Overbetuwe overeind te houden.                                                         
De avond wordt gevuld met muziek, toneel, dans en nog veel meer. Één van de artiesten op de benefietavond is Jacqueline Aronson. Zij volgde een dansopleiding aan de Academie voor Kleinkunst en werkt nu als musicalartiest. Ze speelde in grote producties van Stage Entertainment. Ze was onder andere te zien in Cats, Sister Act en Ciske de Rat. Aronson is allround musicaldocent aan de Nederlandse Musical Academie.
Dit jaar zou Theater De KiK haar 10-jarig jubileum vieren. Door de corona-maatregelen van de afgelopen maanden moest het gebouw een aantal maanden sluiten. Nu is De KiK weer open voor filmvoorstellingen en worden er maatregelen in de zaal gehanteerd. Om de verliezen van de afgelopen tijd te dekken, wordt er een benefietavond georganiseerd. Op deze manier probeert Theater De KiK haar bestaan te blijven behouden.
Door de 1,5-afstandsmaatregel kunnen er maximaal 51 bezoekers aanwezig zijn in de theaterzaal van de KiK. Er wordt met tijdsloten gewerkt. De eerste voorstellingen beginnen om 19:00 en de tweede aanvang is om 21:00 uur. Kaarten zijn te verkrijgen voor €15,- via www.theaterdekik.nl/benefietavond     Voor meer informatie kunt u bellen naar Rita Kosman 06-11031923
Foto: Jacqueline Aronson is een van de artiesten op de benefietavond