Omroep Lingewaard

Streetdance-festijn zeker voor herhaling vatbaar!

Persbericht Ondernemersvereniging Bemmel

De organisatoren van het streetdancefestijn, dat afgelopen zaterdag 21 september in Bemmel is gehouden, kunnen terugkijken op een geslaagd evenement. Door een prima samenwerking tussen de ondernemersvereniging Beleef Bemmel en de Schaapskooi konden de vele bezoekers genieten van prachtige streetdancedemonstraties. Daarnaast waren er voor de kinderen allerlei leuke attracties en kon iedereen zich dus naar harte lust vermaken. Mede door het prachtige weer was er sprake van een gezellige sfeer. Al met al een evenement dat zeker, al dan niet met aanpassingen, voor herhaling vatbaar is.

Met dit soort activiteiten wil de ondernemersvereniging, samen met andere organisaties uit Bemmel, het centrum van Bemmel aantrekkelijker maken voor bezoekers. Ook de komende maanden zullen er regelmatig diverse leuke activiteiten worden georganiseerd. Als eerste rondom Halloween, daarna de intocht van Sinterklaas op 23 november, dan Black Friday op 29 en 30 november en als klap op de vuurpijl de grote kerstmarkt in het weekend van 6, 7 en 8 december. Tijdens dit weekend staat, voor het eerst, drie dagen een overdekte kunststof ijsbaan van 200 m2 op de Markt met daar omheen een uitgebreid programma. Dus houdt de komende tijd de media en de facebooksite Bleef Bemmel goed in de gaten, wat het wordt weer supergezellig in Bemmel.

INSCHRIJVEN VOOR DE KERSTMARKT

Voor de Kerstmarkt van zondag 8 december kunt u zich zowel als hobbyist en als handelaar nog volop inschrijven. Doe dit wel tijdig om zo een mooie plaats te bemachtigen.