Omroep Lingewaard

Stoelen, vandaag besteld, morgen in huis met yels.nl

Uniek binnen de meubelwereld, maar de normaalste zaak van de wereld, vinden ondernemers Robbert Peters en Joeri Ras van yels.nl. Sinds 1 februari hebben zij yels.nl gelanceerd, een nieuwe webwinkel binnen het segment wonen met de heldere belofte: vandaag besteld, morgen in huis. In eerste instantie vindt u bij yels.nl enkel stoelen, terwijl u bij De Huiskamer van nu een breder assortiment vindt van o.a. banken, buffetkasten en eettafels.

Ervaring en ambitie
Robbert is al langer actief binnen de meubelwereld met zijn winkel De huiskamer van nu aan de Langstraat in Gendt, terwijl Joeri met zijn bedrijf al verschillende bedrijven hielp online flinke stappen te maken. Het ineenslaan van de handen zorgt ervoor dat wij deze visie kunnen waarmaken, met een steeds groter aanbod, dat de komende jaren uit meer zal gaan bestaan dan enkel eetkamerstoelen. Zo denkt het duo eraan om op termijn ook buffetkasten, eettafels en kleinmeubelen de volgende dag al in huis te gaan bezorgen. Die visie van webwinkel yels.nl gaat zo ver, dat klanten een dinercheque ter waarde van €40 ontvangen wanneer het niet lukt de stoelen de volgende dag al te leveren.

Ook gewoon een winkel in Gendt
Natuurlijk is De huiskamer van nu aan de Langstraat in Gendt bij veel inwoners van Lingewaard al langer een fijne plek om op zoek te gaan naar nieuwe meubels. Tegenwoordig is deze winkel ook de plek waar u de meeste modellen van yels.nl kunt bekijken. Deze winkel én de showroom van yels.nl zijn van maandag t/m zaterdag geopend van 09.30-17.00 uur. De ruim 1.300 vierkante meter zijn bedoeld om inspiratie op te doen, maar ook voor een stukje advies of bijvoorbeeld service met betrekking tot uw online bestelling. De koffie staat altijd klaar!