Sportclub Bemmel wint ook van hekkensluiter WSV

Sportclub Bemmel heeft ook de vijfde thuiswedstrijd van het seizoen gewonnen. Tegen WSV Apeldoorn werd het 4-1 (1-1), maar anders dan de uitslag doet vermoeden kwam de thuiszege moeizaam tot stand.
Bemmel begon goed aan de wedstrijd en kreeg een aantal mogelijkheden om de score te openen. Toch waren het de bezoekers die na 20 minuten brutaal de leiding namen door Olaf Kluitenberg. In de eerste helft kreeg Bemmel weinig vat op de tegenstander, maar op slag van rust was het Michel Jansen die vanuit een lastige hoek voor de gelijkmaker tekende.

Na de pauze kreeg het stroef draaiende Bemmel iets meer grip op de wedstrijd. Na een uur spelen zorgde Ricky Houterman voor het absolute hoogtepunt van de wedstrijd. De aanvoerder van Bemmel nam een voorzet op de borst aan en krulde in één vloeiende beweging de bal op fenomenale wijze over de doelman in de verre hoek: 2-1. Daarna spartelde WSV nog wat tegen, maar Bemmel bleef vrij eenvoudig overeind en maakte optimaal gebruik van de geboden ruimte. Eerst was het topscorer Ricky Houterman die met zijn tweede treffer de wedstrijd definitief besliste. En vlak voor tijd was het routinier Rob Vonk die voor de 4-1 eindstand tekende.

Dankzij deze vijfde thuiszege van het seizoen staat SC Bemmel met 15 punten uit 9 duels op een keurige 5e plaats in de 1e klasse E. Volgende week wacht de lastige uitwedstrijd tegen AWC.

Tekst: SC Bemmel