Omroep Lingewaard

SC Bemmel buigt grote achterstand om in gelijkspel

Sportclub Bemmel heeft in en tegen Grol veerkracht getoond. De ploeg van trainer Ernst van Nispen keek bij rust tegen een schier kansloze 3-0 achterstand aan. Na de pauze knokten de Bemmelnaren zich knap terug en wisten uiteindelijk met een verdiend puntje huiswaarts te keren: 3-3.
Degradatiekandidaat Grol leek op eigen veld hard op weg om drie felbegeerde punten aan het totaal toe te voegen. SC Bemmel, dat helemaal niet zo slecht speelde, keek door verdedigende nonchalance al na twintig minuten tegen een 2-0 achterstand aan. Willemsen en Kornegoor kopten namens de thuisclub raak uit hoge voorzetten. Vervolgens liet Bemmel aan de andere kant een aantal kansen onbenut. De thuisclub profiteerde en kwam nog voor de pauze via Stokhorst op een riante 3-0 voorsprong.
Na de pauze deed SC Bemmel zijn sportieve plicht en ging met succes op zoek naar eerherstel. Al snel scoorde Rob Vonk de aansluitingstreffer. Niet veel later verkleinde Bemmel de marge tot één treffer door een benutte strafschop van Nick Reijmers, na een overtreding op Ricky Houterman. Halverwege de tweede helft maakte Houterman er zelfs 3-3 van. In een eenzijdige tweede helft rook Sportclub Bemmel de winst, maar uiteindelijk bleef het bij een 3-3 remise.

Het wedstrijdverslag van uw vereniging op de website van Omroep Lingewaard? Neem dan contact met ons op via: info@omroeplingewaard.nl

Tekst: SC Bemmel
Archieffoto: © Fons Sluiter