Omroep Lingewaard

RKHVV bevestigt komst van Maik Angenent naar de Blauwenburcht

persbericht RKHVV

Met ingang van het volgende seizoen, 2020-2021 zal Maik Angenent (34) de rol van hoofdtrainer bij RKHVV1 overnemen van de vertrekkende Mark Otten.

Bas Kamp “Afstemming vooraf met de spelersraad leerde ons dat zij een voorkeur hebben voor (wederom) een jonge trainer. Vooral iemand die houdt van een strakke organisatie en van intensieve trainingen.

We hebben Maik daarom bekeken tijdens zijn werk bij zijn huidige vereniging. Daarnaast zijn we de referenties nagegaan en de ervaringen die verenigingen met Maik hebben zijn dan ook zeer positief.

Als TC en bestuur zijn we verheugd met de komst van Maik Angenent. In de verkennende gesprekken tussen hem en de TC bleek er sprake van een goede klik. We kijken dan ook alvast met een heel goed gevoel vooruit naar een samenwerking in het volgende seizoen.

Maik Angenent zegt: “Mijn trainerscarrière begon op mijn 16e. Als jeugdtrainer van landelijke jeugdteams bij De Graafschap en DZC’68 en omzwervingen in de Verenigde Staten heb ik de afgelopen jaren mij verder kunnen ontwikkelen als hoofdtrainer bij VVO Velp en mijn huidige club Concordia Wehl.

Mijn ambitie reikt ver en RKHVV komt voor mij exact op het juiste moment. Ik ken RKHVV als warm, toegankelijk en ambitieus. Het is een club waar mee ik mij kan identificeren en draag dan ook graag bij aan de ontwikkeling en doelstellingen van het 1e elftal.”